Badminton tassen

logo_allrackets

Badminton is een sport die vele spelen, vooral in je vrije tijd speel je badminton vaak op vakantie, op familiedagen en familieweekenden. In welk geval dat ook, wil je natuurlijk dat je rackets beschermd worden, dit kan je doen met badminton tassen, die te koop zijn bij All Rackets. All Rackets is een webwinkel met ook een vestiging in Delft, waar alles te koop is wat met badminton te maken heeft.

Adidas-racket

Website

Een belangrijk aspect aan een goed bedrijf worden, is een goede website hebben, dit heeft All Rackets goed voor elkaar. Met een mooi en toegankelijk interface, is deze website perfect voor alle klanten. Of je nou goed bent met computers, of juist niet, maakt niks uit, want deze website is gebouwd zodat iedereen het zou begrijpen. De menubalk is makkelijk te vinden op een centraal punt op de pagina en is overzichtelijk genoeg om  te snappen naar welke pagina je naar doorgestuurd wordt. Ook is het geen pagina gevuld met mooie grafische plaatjes en/of effecten. Dit is heel fijn want hierdoor blijft de pagina overzichtelijk en mooi ingericht.

Showroom

All Rackets heeft ook een showroom, met een prachtige inrichting en lekker veel artikelen. Gevestigd in Delft, hebben ze een mega groot assortiment van allerlei badmintonschoenen, badmintontassen, badminton rackets, badminton kleding en shuttles. Een mooi opgeruimde showroom met een sportief maar ook rustig uiterlijk. Ondank dat het een vrij kleine showroom is, is het alsnog slim en goed ingedeeld. Het is echt een aanrader om daar een keer langs te gaan.