Bekijk website van Buitengewoonfit en ontvang 10% korting bij je aanmelding!

Wilt u graag alles uit je lichaam halen bij het sporten? Bekijk website van Buitengewoonfit en je ontvangt nu tijdelijk 10% korting. Waar wacht je nog op?

Voordelen van een bootcamp

Bij buitengewoonfit zijn ze gespecialiseerd in het geven van bootcamps. Zo train je vooral in de buitenlucht en is het een effectieve en snelle manier om jouw doel te bereiken. Een bootcamp kan voor alles zinvol zijn, als je nu wilt gaan afvallen, aankomen of conditie op peil wilt houden? Bij een bootcamp ga je een uur lang alles uit je lichaam halen, zo verbeter je jouw kracht en uithoudingsvermogen.

Wanneer je gaat trainen is je prettig voelen heel belangrijk! Daarom geven we iedereen een vaste groep om zo elkaar te leren kennen en vertrouwen te ontwikkelen. Zo kan je veel plezier hebben binnen je team en krijg je motivatie om door te gaan.

Wist je dat je bij een  bootcamp training wel zeker tussen de 600 en 1000 calorieën per bootcamp verbrand. Dit komt door de efficiënte manier van al je kracht en uithoudingsvermogen in een snel tempo af te wisselen.

Bekijk website om uitleg te krijgen over de verschillende bootcamps die Buitengewoonfit kan bieden.