Ben jij op zoek naar een nederlands elftal shirt?

Zoek jij een nederlands elftal shirt? Neem dan eens een kijkje bij voetbalshirtskoning! Deze shop is dé specialist op het gebied van voetbaltenues en fanartikelen. Je zult hier dan ook zeker een voetbalshirt kunnen vinden dat helemaal aan jouw wensen voldoet! Een nederlands elftal shirt mag natuurlijk niet in jouw kast ontbreken als je fan bent van oranje. Of je nu de heren of de dames aan wilt moedigen, een oranje jersey mag daarbij niet ontbreken. Kijk dus snel eens naar de mogelijkheden die deze winkel jou kan bieden en zorg ervoor dat jij de volgende wedstrijd er helemaal bij hoort!

Verschillende soorten nederlands elftal shirt

Voor voetballiefhebbers zal het een bekend gegeven zijn: clubs veranderen hun kleding bijna ieder jaar. Soms zijn de verschillen miniem, soms is het ontwerp echt anders. Een nederlands elftal shirt verandert iets minder vaak, maar voor ieder groot toernooi wordt er hoe dan ook een nieuw ontwerp gemaakt. Hierdoor zijn er vaak veel verschillende exemplaren in omloop en dat geeft jou iets te kiezen! Je kunt natuurlijk kiezen voor het nieuwste ontwerp, zodat je er net zo bijloopt als de spelers. Maar sommige mensen geven de voorkeur aan een ouder ontwerp, omdat ze dat bijvoorbeeld gewoon mooier vonden of omdat ze bepaalde herinneringen daar aan hebben. Bij voetbalshirtskoning kun je bijvoorbeeld de volgende varianten nederlands elftal shirt kopen:

  • WK 2022
  • thuistenue dat nu gebruikt wordt
  • uittenue dat nu gebruikt wordt
  • EK 1988 

Er valt dus zeker wat te kiezen, dus kies die variant die jou het meeste aanspreekt! We hebben het nu bovendien alleen maar over het herenteam gehad. Ook de dames hebben natuurlijk hun eigen tenue en ook dat kun je bij deze shop kopen. Je vindt er hun standaardtenue, maar ook het ontwerp dat speciaal voor het EK 2022 gemaakt is. Niet alleen van de veldspelers, je kunt er ook terecht voor een nederlands elftal shirt van de keepers!

Met of zonder naam?

Als je een voetbaltenue gaat kopen, dan is het altijd de vraag of je kiest voor een nederlands elftal shirt met of zonder bedrukking. De meeste oranje shirts die je bij deze winkel kunt kopen hebben nog geen bedrukking, behalve de EK 1988 tenues. Bij die laatste kun je kiezen voor de namen Gullit, Koeman of Van Basten. Maar dat betekent niet dat dit de enige opties zijn en dat de andere shirts alleen zonder bedrukking verkrijgbaar zijn. Als jij hebt bepaald welk nederlands elftal shirt jij graag wilt hebben, dan kun je namelijk vervolgens niet alleen kiezen in welke maat jij deze graag wilt hebben, je kunt ook aangeven wat er op gedrukt zou moeten worden. Je kunt daarbij zelf een rugnummer en een naam aangeven. Daarbij kun je natuurlijk kiezen voor de naam van jouw favoriete speler of speelster, maar je kunt ook je eigen naam er op laten zetten. Alles is mogelijk! Zo kun je het voetbalshirt dus echt helemaal naar jouw eigen wens maken. Ben je op zoek naar een nederlands elftal shirt, dan moet je dus absoluut eens een kijkje nemen bij voetbalshirtskoning!