Bewegen is gezond

De Nederlandse Norm Gezond Bewegen adviseert om vijf dagen per week minimaal dertig minuten lichaamsbeweging te hebben. Dit is voor sommige mensen nog best lastig, terwijl anderen hier met gemak aan komen. Behoor jij tot de groep die weinig tot geen tijd heeft om een bezoekje te brengen aan de sportschool? Maar wil je toch genoeg bewegen? Schaf dan fitnessapparatuur aan bij Rhodos. We geven je graag wat tips waar je op moet letten bij de aanschaf van nieuwe fitnessapparatuur.

fitness_looptrainer

 

Wat is je doel?

 

Start je met fitness dan zijn er twee soorten trainingen mogelijk: cardio en kracht. Cardio is gericht op het opbouwen van de conditie en het verbranden van vet. Om spiermassa op te bouwen en je lichaam te versterken doe je aan krachttraining. Voordat je overgaat tot aanschaf is het van belang je af te vragen wat je doel is. Uiteraard is het ook mogelijk cardio en kracht te combineren. Bij Rhodos vind je een ruim aanbod aan fitnessapparatuur. Laat je adviseren door onze specialisten en kom er zo achter met welke apparatuur je jouw doelen kunt bereiken. Wij bieden onder andere loopbanden, hometrainers, crosstrainers, krachtstations en halterbanken.

 

Topkwaliteit

Je wil natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je fitnessapparatuur. Rhodos verkoopt enkel artikelen van hoogwaardige kwaliteit. Zo weet je zeker dat je items lang mee gaan. Daarnaast zit er op ieder product garantie van de leverancier. Bij de aanschaf van een apparaat is het ook belangrijk dat je checkt hoe groot het apparaat is. Het is eeuwig zonde als achteraf blijkt dat het niet past in de gewenste ruimte. Wij adviseren goed te kijken naar de specificaties en de merken. We verkopen ook fitnessapparatuur van professionele merken. Dit is perfect voor mensen die vaak en fanatiek willen sporten.

 

Persoonlijk advies

 

Wil je meer weten over een van onze artikelen of heb je nog vragen over de aanschaf van fitnessapparatuur? Neem gerust contact op. Onze experts voorzien je graag van persoonlijk advies op maat.