De beste supplementen voor gewichtsverlies, volgens specialisten

gezond afvallen

Als het gaat om gewichtsverlies, heb je drie mogelijkheden. Eet minder en gezond. Beweeg meer en meer. Bid verder alleen maar dat de gewicht-goden daarboven je bijstaan Maar er zijn een paar boosters die de meesten over het hoofd zien om je te helpen bij je tochten naar het gewichtsverlies land of om een begin te maken, de eerste stappen, supplementen.

Er zijn enkele door onderzoek gesteunde supplementen die je kunnen helpen af te vallen. Zoals altijd, raadpleeg een betrouwbare professional in de gezondheidszorg voordat je een nieuw supplement toevoegt aan je routine. En voor meer gezonde tips, kijk dan ook eens naar wat je drinkt. Frisdrank en de zogenaamde energie drankjes kun je beter vermijden. Die geven je alleen een suikerinjectie en laten je na een half uur of zo zonder energie achter.

gezond afvallen

Gezond afvallen kun je eigenlijk niet

Om af te vallen moet je het voedingspatroon en je leefpatroon vervangen door andere patronen. De reactie van je lichaam is gewichtsverlies. Maar gewichtsverlies kan ook een symptoom zijn van diverse ziekten en kwalen.

Bij het verliezen van gewicht, op welke manier dan ook, moet je daarom goed op je gezondheid letten. Supplementen die daarbij helpen kunnen er voor zorgen dat je vitaminebalans goed blijft en je niet te veel hooi op je vork neemt. Om gezond afvallen moet je een balans vinden tussen minder eten, meer bewegen en beter eten.

Visolie, turmeric en groene thee zijn een paar supplementen die je kunt vinden zonder naar zwaardere middelen te hoeven grijpen. Ook vitamine supplementen kunnen helpen die balans te vinden, maar ga daar niet alleen over beslissen.

Gezond afvallen en spieren opbouwen

Om spieren sterker te laten worden moet je twee stappen nemen. Natuurlijk moet je de spieren meer gebruiken, trainen dus. Maar je moet ook zorgen dat je spieren genoeg voeding krijgen, en dan een beetje meer. Je moet meer proteïnen in je dieet stoppen dan je dagelijks nodig hebt. Daar naast kun je supplementen gebruiken om de vertering van die proteïnen makkelijker te laten verlopen. Het resultaat is een gezond gewicht en sterke spieren.