Een personal training in Den Bosch

rulespt-logo

Ben je woonachtig in Den Bosch of omgeving en lukt het jou niet om jouw persoonlijke doelstellingen te behalen op het gebied van fitness? Dan is personal training Den Bosch de perfecte manier om in no time fit te worden. 

Een 1 op 1 training 

Met een personal training Den Bosch zal alle focus tijdens de training op jou liggen. Zo zul je van de personal trainer specifieke en gevarieerde oefeningen krijgen die je ten aller tijde in de juiste houding uit zal voeren om blessures te voorkomen. De personal trainer zal jou tevens ook motiveren en lussen om tijdens de tiring alles uit jezlef te halen. Hierdoor zul je na iedere training een stapje dichterbij het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen zijn. De personal trainer beschikt over de benodigde ervaring en kennis iedereen ongeacht het niveau waar zij zich op bevinden te begeleiden en te helpen. Zo zul je je binnen no time een stuk fitter en energieker voelen.

Een op maat gemaakt voedingsschema

Voordat je beschikt met de personal training zal er een kennismakingsgesprek met de personal trainer en jouw plaats vinden. Tijdens dit gesprek zullen jouw doelstellingen op het gebied van fitness uitgebreid worden besproken en er zal ook gepraat worden over jouw voedingspatroon. Het consumeren van de justi voeding telt namelijk tussen de 70 en 80 procent mee of jij jouw doelstellingen zult gaan behalen of niet. De personal trainer zal een voedingsschema opstellen waardoor jij op een verantwoordelijke en gezonde manier zelf aan werken aan jouw doelstellingen.