Goede massagetherapie gehad

Onlangs heb ik een massagetherapie behandeling ondergaan. Dit voelde heel erg goed aan. Helaas was het niet zomaar een behandeling, Er was namelijk een blessure ontstaan tijdens het sporten. Door een verkeerde houding waren mijn spieren overbelast geraakt wat eindige in een blessure. Dit deed best wel veel pijn en moest daardoor behandeld worden. Ik wilde niet dat het erger zou gaan worden. Een kennis raadde mij het bedrijf: Mina Valencia Sportmassages aan. Dit bedrijf wordt gerund door Robert Valencia en mijn kennis heeft ook gebruik gemaakt van zijn diensten. Zij was heel tevreden over deze therapeut. Bij hem wilde ik wel een afspraak maken.

Verschillende locaties

Bij deze therapeut kan jij zelf een locatie kiezen. Wil jij dat hij bij jou thuis komt, op de sportschool of zelfs bij jou op het werk? Dat is allemaal geen probleem. Via het internet kan jij het contactformulier invullen om een afspraak te maken. Jij kan dan een gewenste datum en tijd afspreken. Mijn ervaring is dat hij heel snel contact met jou opneemt. Jij kan bij hem terecht voor verschillende behandelingen. Wil jij weten voor welke behandeling? Dan raad ik jou aan om echt eens op de website van dit bedrijf te kijken. Ook kan jij hier de informatie vinden over massagetherapie.