Hotels Sardinië: wat je ervan kunt verwachten

Hotels Sardinie staat bekend om zijn goede service en privé strand. Het hotel is op loopafstand van het strand en heeft dus een ideale locatie. Een zwembad bij het hotel is dus ook niet nodig. Alles is dichtbij: het cultuurrijke centrum en de boulevard die vaak tot in de late uurtjes erg gezellig en levendig is. Wij hebben in ieder geval ontzettend genoten van onze vakantie op dit prachtige Italiaanse eiland!

hotels Sardinie

Het eiland

Sardinië mag zich van ons met grote trots zich het mooiste eiland aan de italiaanse kust noemen. De idyllische stranden en de prachtige blauwe zee en de hotels sardinië maakt dat je helemaal tot rust komt en direct in de vakantiemodus staat. De baaien zijn intiem en hebben een bijna magische sfeer. Wij vonden het heerlijk rustgevend om over deze stranden te struinen of er met een fijn boek op ons handdoekje in de zon te liggen. Ook waren er in de buurt genoeg terrasjes om onze dorst te lessen. 

Naast dat je, wat anderen een ‘luie’ zonvakantie zouden vinden, hier heerlijk kunt zonnen en relaxen, heeft Sardinië ook nog iets anders te bieden. Er zijn namelijk ook prachtige landschappen met prachtige historische steden en dorpjes. Het binnenland is heuvelachtig en dus zullen avonturiers en cultuursnuivers het ook enorm naar hun zin hebben op dit eiland.

Het hotel

Ons hotel was werkelijk waar een oase van rust. Vanuit onze kamer hadden we een mooi uitzicht en er waren twee zwembaden. Doordat er een bad alleen voor kinderen was, was het andere zwembad heerlijk rustig en konden ook wij optimaal genieten van onze vakantie. De medewerkers waren stuk voor stuk hele vriendelijk mensen en de accomidatie was heel schoon. S’avonds sloten we vaak de dag af met een lekker drankje op het terras van het hotel. Al met al, een top vakantie!

Wil jij ook op een bijzonder adres overnachten op het prachtige eiland Sardinië? Klik dan hier voor meer informatie.