Kitesurfen Zandmotor: de locatie bij uitstek

Kitesurfen onder de knie krijgen is niet eenvoudig, maar kan er altijd invloed uitgeoefend op worden om succes binnen de kortste keren te garanderen. Het geheim bij kitesurfen Zandmotor zit in de plek aan de kust bij Kijkduin. Er wordt niet in de zee gesurft, maar in een ondiep meer dat ontstaan is bij het opspuiten van zand langs het strand. De zeewind waait er ongestoord en is er geen sprake van golven, perfect om te beginnen met kitesurfen Zandmotor.

Een eigen plek langs het strand

Kitesurfen Zandmotor zal niet alleen onder de juiste begeleiding plaatsvinden, maar ook met gebruikmaking van alle benodigde faciliteiten. Beachclub Boca Grandi is smaakvol ingericht en straalt een ontspannen sfeer uit. Natuurlijk ontbreken er de omkleedruimtes en douches niet. Wie in het hoogseizoen langskomt, kan ook genieten van een heuse outdoor jacuzzi. Om het compleet te malen voor alle cursisten, heeft kitesurfen Zandmotor een samenwerking met Hudson Beach waardoor er lunches tegen een voordelige prijs kunnen worden aangeschaft. De beachclub beschikt ook over een shop waar alles wat te maken heeft met kitesurfen verkocht wordt. Met de merken Naish, Reedin en Pro Limit gaat het om duurzame aankopen waar er nog lang van genoten zal worden.

Maar dan moeten de kneepjes wel bijgebracht worden

Daar springen de ervaren instructeurs van kitesurfen Zandmotor voor in. Het gebruik van professioneel kitesurf equipment helpt daar ook mee. Speciale eisen worden er niet gesteld aan de deelnemers. Het kalm en op de meeste plekken kniediep water zorgt ervoor dat al binnen de kortste keren het mogelijk is om zelfstandig een kitesurf te besturen. Er kan gekozen worden uit een aantal pakketten waarbij de 5-daagse cursus de langste is. Bij kitesurfen Zandmotor kunnen er ook privélessen worden gevolgd. Dit is vooral van toepassing voor personen die na het hebben deelgenomen aan de cursus wat meer vaardigheden willen bijleren.