Leuke fitness voor vrouwen

Sinds kort doe ik aan fitness voor vrouwen en daar ben ik zeer blij mee. Normaal was ik elke week wel te vinden in een sportschool, maar sinds ik deze manier van bewegen heb ontdekt wil ik niets anders meer. Bij Girl Power kun je losgaan in de volgende groepslessen:

  • Pole Fit
  • Power Plate
  • Power Camp
  • Hardlopen
  • Pilates

 

Gecertificeerde trainers

De lessen van fitness voor vrouwen en alle andere lessen worden alleen maar door  gecertificeerde trainers gegeven. Deze weten jou te helpen om de doelen te bereiken. Zij geven jou de power om door te gaan met bepaalde oefeningen, ook al als jij de moed allang had opgegeven. 

In de tijd dat ik hier mijn lessen volg heb ik al meerder kilo’s verloren. Dit mede door het Power Slim programma. Een speciaal voedingsschema en begeleiding van een speciale voedingsdeskundige zorgen ervoor dat je afvalt en dit ook weet vol te houden. Je kan wel raden dat ik bijzonder trots op mijzelf ben.