Sportschool Den Haag

Sportschool Den Haag is een Active Health Center. Dat wil zeggen dat er echt wordt gewerkt aan de gezondheid, door actief met de bezoekers mee te denken. In een Active Healh Center wordt elke bezoeker geholpen om zijn doelen te bereiken. Bij Sportschool Den Haag wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende doelen. Het eerste doel is fitter worden. Dat wordt bereikt door een wekelijks programma op te stellen met toestellen die je kunt gebruiken. Wie wil afvallen werkt bij Sportschool Den Haag ook op allerlei toestellen, maar krijgt tevens ondersteuning bij de voeding. Andere doelen die je kunt hebben zijn meer spieren kweken en energie kwijt raken.

Gediplomeerde begeleiders bij Sportschool Den Haag

Door zomaar te gaan sporten kun je schade berokkenen aan je eigen lichaam. Om blessures te voorkomen werkt Sportschool Den Haag uitsluitend met gediplomeerde begeleiders. Zij weten wat ze doen en zullen je nooit oefeningen laten uitvoeren die niet bij je passen. Samen met de begeleiders wordt ook regelmatig gemonitord of je genoeg vooruitgang boekt. Dat is belangrijk, want alleen sporters die vooruitgang boeken zijn tevreden. En tevreden sporters blijven soms wel jarenlang terugkomen bij Sportschool Den Haag. De begeleiders zijn ook verantwoordelijk voor de groepslessen. Ze bedenken leuke sessies, die elke keer andere verrassende elementen bevatten.

Sport en gezelligheid

Trainen en gezelligheid zijn nauw met elkaar verbonden. Het is veel leuker om je oefeningen te doen in een aantrekkelijke omgeving samen met mensen die ongeveer aan dezelfde doelen werken. Na het trainen is het tijd voor gezamenlijke ontspanning. Dat kan in het zwembad van Sportschool Den Haag. Het warme water is een weldaad voor je spieren. Ontspanning is er ook in de gezellige huiskamer. Die is zo beroemd dat sommige bezoekers het een huiskamer met sportschool noemen in plaats van een sportschool met huiskamer.