Wat moet je weten tijdens een bezoek aan Den Haag

voetbaluitslagen ADO

Ben je van plan om binnenkort naar Den Haag te gaan? Dan is het slim om je hier goed op voor te bereiden. Hieronder lees je enkel tips om jouw bezoek voor te bereiden.

Vervoer

Bekijk allereerst goed hoe je naar Den Haag gaat. Pak je de trein? Check dan op tijd de reistijden van de NS. Bekijk deze net voor vertrek nog een keer, zodat je op de hoogte bent van eventuele vertragingen. Als je met de auto komt is het handig om vooraf alvast te weten waar je wilt parkeren. Het vinden van een goede parkeerplek kan in een grote stad namelijk best lastig zijn!

voetbaluitslagen ADO

Wat ga je doen?

Er is vanalles te doen in Den Haag. Zo kun je een bezoek brengen aan het binnenhof, het Escher museum of de gezellige binnenstad. Daar vind je diverse leuke winkeltjes en restaurantjes. Ook vind je leuke kroegjes, waar je bijvoorbeeld even snel op een tv-scherm de voetbaluitslagen van ADO kunt checken. ADO Den Haag is de bekende voetbalclub van Den Haag. Ga je naar een feestje waar veel Hagenezen komen? Google dan vooraf even op voetbaluitslagen ADO, zodat je goed mee kunt praten in hun gesprekken.

Overnachten

Wil je ook blijven slapen in Den Haag? Zoek dan een mooi hotel uit op een boekingssite. Het is aan te raden om dit vooraf te doen, omdat het op sommige dagen erg druk kan zijn in Den Haag. Ook in de zomer, omdat deze stad op een steenworp (of eigenlijk: op een tramrit) afstand ligt van het strand van Scheveningen. De tramrit zelf is ook erg leuk, dus als je in de gelegenheid bent is het zeker een aanrader om met de tram naar het strand te gaan. Hier kun je met een heerlijke cocktail in je hand genieten van het prachtige uitzicht en de heerlijke zeelucht.