Zo voltooide ik mijn voornemens voor het nieuwe jaar

Ultra sport

Een gezonde levensstijl opbouwen, afvallen en mensen leren keren. Dat waren mijn voornemens voor dit jaar. Ik heb ze bijna allemaal behaald. Dit allemaal dankzij Sporten Elst. Deze sportschool heeft voor een groot deel mijn voornemens bevredigd. Dit kwam omdat ik me inschreef hier in het begin van het jaar.

Ultra sport

Mooie en ruime sportschool met vriendelijk personeel

 

Bijna een half jaar geleden (voor oud en nieuw) ging ik opzoek naar een sportschool. Ik wilde namelijk in het nieuwe jaar wat kilo’s eraf gooien en daarom wilde ik me ergens inschrijven. Ik ging in mijn eigen woonplaats kijken maar de sportschool  was daar simpelweg gewoon te klein. Ook wilde ik nieuwe mensen leren kennen dus voor mij leek het wel verstandig om buiten mijn eigen woonplaats opzoek te gaan. Een paar dagen later ging ik inderdaad opzoek buiten mijn eigen woonplaats. Ik liep onder andere bij Sporten Elst naar binnen. Een mooie en vooral ruime sportschool met vriendelijk personeel. Dat leek me wel wat en daarom schreef ik me in om te komen sporten in het nieuwe jaar.

Ultra sport

Blijf hier zeker nog vele jaren lid

 

Toen het nieuwe jaar er eenmaal was, moest iedereen na de kerstvakantie weer beginnen het normale leven op te pakken. Ik dus ook. Ik ging weer werken en elke avond ging ik een uurtje sporten bij sporten Elst. Ik deed dit om zo aan mijn voornemens te voldoen. Nu ik een half jaar verder ben, zijn de helft van mijn voornemens al voltooid. Misschien wel meer dan de helft. Zo heb ik al heel veel nieuwe mensen leren kennen en ben ik al heel wat kilootjes afgevallen. Ook heb ik dankzij het advies van Sporten Elst een gezonde levensstijl weten op te bouwen. Ik ben erg tevreden over deze top-sportschool en blijf hier zeker nog vele jaren lid!