Crossboxing: pittig, uitdagend en plezierig

Crossboxing

Crossboxing is de oplossing! Want willen we niet allemaal in vorm en op gewicht blijven of van onze overtollige kilo’s af? Dromen we niet allemaal van een betere conditie en willen we niet allemaal een energiek en krachtig lichaam? Fit For Life Sports biedt daarom nu crossboxing aan, dé workout die dit écht allemaal mogelijk en realiseerbaar maakt. Deze workout is geschikt voor mannen en vrouwen en is een combinatie van (de techniek van) boksen en functionele circuittraining.

Crossboxing: combinatie van circuittrainingen en boksen

De geavanceerde technieken uit de bokssport worden bij crossboxing gekoppeld aan functionele circuittrainingen. Van fysiek contact is dus geen sprake. Behalve de perfecte workout biedt deze sport behalve pittige trainingen ook ontzettend veel plezier. Deze gloednieuwe manier van sporten is modern, stoer, hip en voor iedereen geschikt. Je blijft uitstekend in vorm en wordt conditioneel heel veel en snel sterker. En dat altijd op uiterst plezierige en uitdagende wijze.

Snelheid, kracht en uithoudingsvermogen

Crossboxing is ‘net even anders’ en past dus precies bij het aanbod van Fit For Life Sports, dat behalve crossboxing met Fit For Life en Cross-gym nog twee producten aanbiedt die eveneens een betere conditie en energie en kracht opleveren. De combinatie van de techniek van boksen en circuittraining blijkt een gouden combinatie van snelheid, flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen. Elementen uit de bokssport zorgen daarnaast voor meer zelfvertrouwen en een betere mentale gesteldheid.

Gratis proefles

Fit For Life Sports biedt deze training aan in groepsverband en geeft iedereen middels een gratis proefles de mogelijkheid om te ervaren wat crossboxing precies inhoudt en hoe deze nieuwe tak van sport écht voelt. Besluit je door te gaan, dan weet je je verzekerd van het trainen in kleine groepjes met deskundige persoonlijke begeleiding. Deze nieuwe manier om aan je conditie te werken houd je zowel fysiek als mentaal in vorm en is uitdagend, best pittig maar buitengewoon plezierig. En plezier is en blijft de basis voor het boeken van de beste (individuele) prestaties en het halen van je persoonlijke doelen.