Een goede personal trainer in Zaltbommel gevonden

Move2ur-logo

Ik wilde graag gezonder gaan leven en een aantal kilo’s afvallen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar personal trainer in Zaltbommel om een goede personal trainer te vinden die mij hierbij hulp kon bieden. 

Zeer veel tevreden voorgaande kalten bij Move2ur 

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal trainer in Zaltbommel kreeg ik veel zoekresultaten. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had en zocht en met elkaar had vergeleken sprak mij Move2ur mij het meeste aan. Op de website staat onder andere vermeld dat je met behulp van een personal trainer van Move2ur het uiterste uit jezelf zult halen en uitstekende begeleiding zult krijgen om jouw persoonlijke doelen te behalen. Ook zijn er op het internet zeer veel positieve reviews te vinden van voorgaande klanten die er veel resultaat hebben geboekt met behulp van een personen trainer van Move2ur. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen voor een afspraak. 

personal-training

Erg tevreden over de behaalde resultaten 

Ik kon al erg snel terecht om kennis te maken met een personal trainer van Move2ur. Tijdens het gesprek hebben we het uitgebreid gehad over mijn persoonlijke doelen en zijn al snel begonnen met sporten. Door middel van de leuke en intensieve trainingen en het gezonde voedingsschema waar ik mezelf aan hield heb ik binnen een korte tijd veel resultaat geboekt. Ik ben niet alleen een aantal kilo’s lichter maar ik voel mezelf ook een stuk energieker en fitter.