Is personal training Amsterdam iets voor jou?

Iboya Training

Ben je opzoek om weer mentaal helemaal gezond te worden en je woont in de omgeving van Amsterdam. Dan is personal training Amsterdam de ideale plek voor jou. Het zal maar zo zijn dat je jarenlang last hebt van mentale klachten. Je zit niet lekker in je vel en iedere dag opstaan kost jou zoveel moeite dat jezelf soms afvraagt waarom je opstaat. Je kijkt tegen alles op. Tegen feestjes, tegen werk, hobby’s etc. Dit mag niet meer zo doorgaan vindt Iboya van Iboya Training. Zij kan jou helpen met dit soort problemen waardoor je jezelf later weer helemaal top voelt.

Dit is Iboya, een personal trainer in Amsterdam

Mentaal en Fysiek weer helemaal top

Zelf heeft Iboya die personal training Amsterdam in en rond Amsterdam ook problemen gehad met mentale problemen. Nadat ze een burn-out heeft gehad wat de gevolg was van een whiplash en een hersenbloeding. Ze heeft in die periode geleerd hoe om te gaan met grote lichamelijke en geestelijke problemen. Ze heeft geleerd dat als je met beide hard te werk gaat dat je op een gegeven moment de rust vindt die je graag wilt hebben. Ook is het dan belangrijk dat de conditie weer in orde is waardoor leuke dingen niet vermoeiend zijn maar fijn en controleerbaar.

Iboya van Iboya training helpt je graag met dit soort problemen. Het is niet alleen belangrijk voor als je thuis bent, maar het is ook belangrijk dat als je op je werk zit. Het kan helpen je doelen te bereiken en je lichaam en geest gezond te houden.