Leuke personal training bij Rowin PT

rowinpt_logo_re

Bent u op zoek naar leuke personal training in Arnhem? Dan zoekt u naar Rowin PT. Bij Rowin PT nemen ze de tijd voor u en uw doelen. Samen met u gaan ze een doel stellen die u wilt bereiken. En samen met u gaan ze zo snel mogelijk uw doel bereiken. Alle personal trainingen zijn aangepast op uw doelen. Samen met een ervaren personal trainer gaat u trainen voor uw doel. Naast personal trainingen geven ze ook leuke groepslessen. Veel mensen hebben behoefte aan groepslessen. U kunt samen met andere mensen sporten. Als u met andere mensen samen traint is het trainen veel gezelliger en motiveert u andere sporters en zij motiveren u ook om betere resultaten te behalen. 

Rowin

Een veel beter humeur

Ik ben 27 jaar en ik sport nu ongeveer een jaar bij Rowin PT in Arnhem. Ik heb het sporten niet echt meer gedaan sinds ik 18 werd ik vond voetbal niet meer leuk en ik had het druk met studeren en werken. Toen ik 26 werd zag ik weer de mogelijkheid om te gaan sporten. Ik was afgestudeerd en ging werken binnen een bedrijf. Ik had weer tijd om te gaan sporten, maar ja waar ga je dat doen. Ik was ondertussen heel wat aangekomen en ik wou weer terug naar mijn sportieve uiterlijk. Ik ben personal trainingen gaan volgen bij Rowin PT. Ik heb hier zeker geen spijt van. De personal trainers zijn heel leuk om mee te sporten en de sportschool zelf is ook heel gezellig.