Personal training Eindhoven zorgt ervoor dat jij fit blijft

Personal training Eindhoven

Personal training Eindhoven werd mij door een goede vriendin aangeraden. Zij was er een maand geleden mee gestart en was sindsdien elke week meerdere keren gaan sporten. Zelf probeerde ik al maanden mijn sportritme te verbeteren. Toch lukte het elke keer niet of meerdere keren te gaan. De ene keer kwam dat doordat ik niet goed ben ik plannen. Maar de meeste keren komt het doordat ik geen zin heb en daarom excuses ga bedenken. Elke keer als ik niet ga voel ik mij schuldig, omdat ik weet dat het beter voor mijn gezondheid is om wel te gaan.

Personal training Eindhoven

Personal training Eindhoven heeft mijn leven verandert

Omdat ik graag aan mijn gezondheid wil werken, besloot ik om contact op te nemen met personal training Eindhoven. Een vriendelijke man nam de telefoon op en vroeg waar hij mij mee kon helpen. Ik legde aan hem uit dat ik moeite had om te blijven sporten. Het leek mij fijn om begeleid te worden in de sportschool. Hij zei dat ik een goede keuze had gemaakt om hen te contacteren. Ik maakte met hem een afspraak voor een proefles. Hij zou tijdens die les mijn niveau bepalen en een trainschema opstellen voor mij.

Personal training Eindhoven

Gezond leven

De proefles was heel erg leuk, ik had echt een klik met mijn trainer. Samen met hem voerde ik verschillende oefeningen uit. Hij had al snel een beeld van mijn niveau gekregen. Wij spraken af dat ik op drie vaste dagen naar de sportschool zou gaan. Hij ging mij dan begeleiden tijdens het sporten. Hij zou mij motiveren om toch te komen als ik er een keer geen zin in had. Door mijn trainer heb ik echt zin om te gaan sporten en gezonder te gaan leven. Hij heeft mij laten zien dat sporten ook leuk kan zijn.